Boka föreläsning

”Den dagen man själv står där och upplever

en sorg, är det guld värt att ha kollegor som vet vad som behövs.”

 

 

Susanna Carlhem är certifierad handledare i sorgbearbetning och arbetar också som konsult inom team- och ledarskapsutveckling på Future Relations.

 

Förfrågan om föreläsning på jobbet:

E-post: info@sorghandledaren.se

Telefon: 070-754 36 06

 

 

 

Världens klokaste kollega?

Boka föreläsningen som gör att ni kan hantera det jobbiga på jobbet!

Vad säger du när någon på jobbet berättar att hon fått cancer eller ska skiljas? Eller att någon nära anhörig har dött? Och hur länge har du överseende med att kollegan bara arbetar på "halvfart"?

 

Förluster som exempelvis dödsfall, separationer och sjukdomar påverkar vårt arbetsliv i allra högsta grad. Det som kanske innan tillhörde privatlivet blir ibland tvunget att sägas på jobbet. Och det är då vi upptäcker hur olika vi lärt oss att hantera förluster i livet.

 

Vissa kollegor blir tysta eller undvikande och hoppas att det blir bättre med tiden, medan andra kanske agerar "terapeuter". En del kollegor vet inte om de vågar fråga hur det är?

 

Välkommen att boka föreläsning eller halvdags workshop med Susanna Carlhem. På ett lättsamt sätt berättar hon om hur du och dina kollogor kan hantera jobbiga saker på jobbet, om sorg och att hitta gränser mellan jobb och privatliv.

 

 

 

 

Kontakt

070-754 36 06

Välkommen på info och mingel

21 augusti från kl 18.30!

Varmt välkommen på infoträff om att hantera förluster. Under kvällen bjuder vi på fika och Susanna Carlhem och Barbro Eriksson, båda certifierade handledare i sorgbearbetning, berätttar om metoden för sorgbearbetning.

Glöm inte att anmäla att du kommer via e-post eller telefon senast den 21 aug kl 12.00 så att vi vet hur mycket fika som går åt.

 

Plats: Gjuteribacken 4 B, Sundbyberg

Varmt välkommen!

 

Öppet hus för tidigare deltagare

Du vet väl att när du gått kurs för Susanna och Barbro kan du alltid kontakta oss när du vill läsa brev för oss utan kostnad alternativt komma till våra infoträffar och läsa brev för andra som kan metoden eller hjälpa en vän med att lyssna.

Ny kursstart i sorgbearbetning!

4 september 2017, anmäl nu!

Under åtta tillfällen lär du dig metoden för sorgbearbetning, ett livsverktyg för att hantera gamla och framtida förluster.

Susanna Carlhem och Barbro Eriksson, båda certifierade handledare i sorgbearbetning, kommer varsamt att leda dig framåt under dessa tillfällen och där du bearbetar en eller flera sorger i ditt liv. Många brukar uppleva att det är befriande att äntligen kunna släppa taget om det gamla och istället släppa in mer glädje i livet!

 

© Copyright. All Rights Reserved.