Kontakt
 
 
 

Mer glädje

i livet?

070-7543606

Nyfiken?

Vill du veta mer om att hantera sånt som är jobbigt?

Tveka inte att höra av dig!

Boka en föreläsning på jobbet, gå kurs eller prova individuella samtal där vi arbetar utifrån metoden för sorgbearbetning.

 

Under vår och höst håller Susanna Carlhem kurser i sorgbearbetning ihop med Barbro Eriksson, som också är certifierad handledare i sorgbearbetning. Läs gärna mer om Barbro på www.er-bro.se.

 

Kurserna hålls nära pendeltåg och tunnelbana i Sundbyberg.

 

Adress: Gjuteribacken 4B i Sundbyberg

(ingång baksidan huset där det finns en ramp).

Kontakt

070-754 36 06

Välkommen på info och mingel

21 augusti från kl 18.30!

Varmt välkommen på infoträff om att hantera förluster. Under kvällen bjuder vi på fika och Susanna Carlhem och Barbro Eriksson, båda certifierade handledare i sorgbearbetning, berätttar om metoden för sorgbearbetning.

Glöm inte att anmäla att du kommer via e-post eller telefon senast den 21 aug kl 12.00 så att vi vet hur mycket fika som går åt.

 

Plats: Gjuteribacken 4 B, Sundbyberg

Varmt välkommen!

 

Öppet hus för tidigare deltagare

Du vet väl att när du gått kurs för Susanna och Barbro kan du alltid kontakta oss när du vill läsa brev för oss utan kostnad alternativt komma till våra infoträffar och läsa brev för andra som kan metoden eller hjälpa en vän med att lyssna.

Ny kursstart i sorgbearbetning!

4 september 2017, anmäl nu!

Under åtta tillfällen lär du dig metoden för sorgbearbetning, ett livsverktyg för att hantera gamla och framtida förluster.

Susanna Carlhem och Barbro Eriksson, båda certifierade handledare i sorgbearbetning, kommer varsamt att leda dig framåt under dessa tillfällen och där du bearbetar en eller flera sorger i ditt liv. Många brukar uppleva att det är befriande att äntligen kunna släppa taget om det gamla och istället släppa in mer glädje i livet!

 

© Copyright. All Rights Reserved.