Hantera förluster

HANTERA FÖRLUSTERNA

SLÄPP IN MER GLÄDJE I LIVET!

Sorg är naturligt och normalt på livets resa men de flesta saknar kunskap om hur man bearbetar förluster och förändringar i praktiken.

Vanliga sorgreaktioner är humörsvängningar, koncentrationssvårigheter, en känsla av bedövning och att sömnen, matvanorna och energinivån förändras till det sämre.

För att ta sig ur sorgen behöver man få läka känslomässigt och ett sätt är att lära sig metoden för sorgbearbetning.

 

 

 

 

 

Den som upplevt något jobbigt i livet får ibland goda råd som att släppa taget och blicka framåt. Eller att bita ihop eftersom tiden läker alla sår. Tänk om det ändå vore så enkelt!

Separationer, brustna drömmar, uppsägningar, sjukdomar, olyckor, övergrepp och dödsfall

är bara några orsaker till att livet kan "fastna". Man börjar älta och vet inte

hur man ska ta sig ur de jobbiga känslorna. Med metoden för sorgbearbetning

får du ett livsverktyg för känslomässig läkning så att du kan få in mer glädje i livet igen.

 

 

Metoden har använts framgångsrikt i 35 år och kommer ursprungligen från The Grief Recovery Institute i USA.

Under åtta tillfällen lär du dig metoden, antingen i grupp eller individuellt. Och under dessa tillfällen bearbetar du minst en till två av dina egna förluster för att bli fri från det som smärtar.

Att släppa taget om det som varit tungt brukar göra det lättare att släppa in mer glädje i livet!

 

"Vi lär oss läsa, skriva och räkna och kan gå långa utbildningar men vet sällan hur vi får känslomässig läkning vid förändringar, förluster och kriser".

 

 

Kontakt

070-754 36 06

Välkommen på info och mingel

21 augusti från kl 18.30!

Varmt välkommen på infoträff om att hantera förluster. Under kvällen bjuder vi på fika och Susanna Carlhem och Barbro Eriksson, båda certifierade handledare i sorgbearbetning, berätttar om metoden för sorgbearbetning.

Glöm inte att anmäla att du kommer via e-post eller telefon senast den 21 aug kl 12.00 så att vi vet hur mycket fika som går åt.

 

Plats: Gjuteribacken 4 B, Sundbyberg

Varmt välkommen!

 

Öppet hus för tidigare deltagare

Du vet väl att när du gått kurs för Susanna och Barbro kan du alltid kontakta oss när du vill läsa brev för oss utan kostnad alternativt komma till våra infoträffar och läsa brev för andra som kan metoden eller hjälpa en vän med att lyssna.

Ny kursstart i sorgbearbetning!

4 september 2017, anmäl nu!

Under åtta tillfällen lär du dig metoden för sorgbearbetning, ett livsverktyg för att hantera gamla och framtida förluster.

Susanna Carlhem och Barbro Eriksson, båda certifierade handledare i sorgbearbetning, kommer varsamt att leda dig framåt under dessa tillfällen och där du bearbetar en eller flera sorger i ditt liv. Många brukar uppleva att det är befriande att äntligen kunna släppa taget om det gamla och istället släppa in mer glädje i livet!

 

© Copyright. All Rights Reserved.